Bröllopsbilder

Har suttit och pillat lite med bilder som togs på våra vänner Lisa och Nisses bröllop i Blekinge skärgård i September. Det är förmodligen bara några få procent av alla bilder man tar som lämpar sig för tryck, och de flesta ratar man för att nåt i bilden inte blev som man tänkt sig. Här är iallafall några bilder.

...

...
......


Skåpmat i svartvitt

Har suttit och kollat gamla bilder och inser att man har rätt mycket som ligger och väntar på att redigeras sönder och samman. Dagens kameror tar så fruktansvärt bra bilder, och min Nikon D300 gör klockrena exponeringar i 99% av de bilder jag tar, så det är lustigt att man sen sitter och kämpar i Photoshop för att lägga till lite hederlig gammal vignettering, brus och annat för att bilden ska se lite mer gammal och sliten ut. Hur som helst så blev det några bilder, bla en från NYC grand central station samt lite "street foto", som jag själv tycker är extremt svårt då jag aldrig blir nöjd med mina bilder

gatufoto
...
...

NY

Jag har uppskattningsvis 99.999% av mina bilder i endast digitalt format, vilket är trist. Bilder gör sig mycket bättre utskrivna på ett sjysst papper.
Jag har inhandlat några ramar på IKEA som jag tänkte använda till de bilder som jag är mest nöjd med. Ramarna kostar bara 129 spänn, så man kan köpa ett gäng utan att skada sin ekonomi allt för mycket.
Nu har brorsan emigrerat till NY, så man blir lite avis. Får se om det ges möjlighet att åka dit. Det kanske går att övertala min handledare att det finns nån kurs som jag måste gå.
Så här ser New York ut från toppen av Empire state building. En magnifik syn må jag säga...

RSS 2.0